Skip to main content
voor vaste planten, siergrassen, bodembedekkers en heesters

Welkom bij
Kwekerij Bianca

Kwekerij Bianca is gespecialiseerd in de teelt van vaste planten, siergrassen en bodembedekkers. Onze planten worden geleverd aan tuincentra, collega kwekers, hoveniers en groenvoorzieners.

Onze planten worden geteelt in diverse potmaten. Voor de vaste planten zijn dat p9 en c1.5 potten. De siergrassen staan in p9, c1.5 potten, maar ook in 5 liter, 7.5 liter en 10 liter containers. De bodembedekkers worden alleen in p9 potten geteeld omdat men vaak een grote hoeveelheid nodig heeft per m2.

Natuurlijk zijn particulieren ook van harte welkom. Ons doel is, eenĀ  breed assortiment planten te kweken en deze in een uitstekende kwaliteit aan te bieden. Of het nu gaat om 1 plant of om een compleet beplantingplan. Wij kunnen op bestelling het complete assortiment bomen en planten leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor u. Vervoer door heel Nederland behoort tot de mogelijkheden.

Kwekerij Bianca is gelegen in Nieuw Amsterdam, ongeveer 10 km ten zuiden van Emmen Weet u ons nog niet te vinden, maak dan gebruik van de gegevens die u op de contactpagina kunt vinden.

Wilt u een impressie van ons aanbod, klik dan in het menu op assortiment.

Wij zijn ook afhaalpunt van   Wij zijn afhaalpunt van Directplant.